skip to Main Content
BENVOLGUDES FAMÍLIES

BENVOLGUDES FAMÍLIES

 • Per tal de facilitar-nos la feina, és molt important que les famílies que per primera vegada teniu previst deixar el/la vostre/a fill/a a dinar cada dia de forma fixe o esporàdica, us poseu en contacte amb la coordinadora de menjador (Sònia), per facilitar-li  totes les dades que  fan falta per tal una bona organització i administració.
 • El preu diari, no sols inclou el menjar, també hi va inclòs el percentatge que correspon a despeses de monitors/es, neteja, joguines, material d’oficina, sous i seguretat social de totes les persones que treballen al menjador i cuina, impostos, assegurança d’accidents i de riscos laborals.
 •                                                  Preu del servei                        Fixos  . . . . . . . . . . . . .   6,20 € Iva inclòs                        Esporàdics . . . . . . . . .    6,80 € Iva inclòs  
  • Les famílies que deixin el seu fill/a els 5 dies de la setmana pagaran una quota fixa resultant de calcular els dies lectius 177 x 6,20€ i dividit entre 10 mesos que te el curs. La quota mensual serà de 109,74€ de tarifa plana. Aquesta quantitat és de setembre a juny, i en cas que es doni de baixa abans s’haurà d’abonar la diferència.                                                                    
  • En cas que es quedin 3 ó 4 dies fixes a la setmana és contarà mes a mes, multiplicant el dies que es queden per 6,20€.
  • En cas que és quedin menys de 3 dies es considerarà esporàdic i el preu serà de 6,80€.
  • Es girarà un rebut únic per família, i en cas que entrin germans nous, s’haurà de comunicar.
  • En el cas que un nena/a que es queda habitualment falti, haurà d’avisar duran el matí (de 9:00 a 11:00h). A partir del tercer dia se li retornaran 3 € en concepte de menjar.
  • També és tornaran 3€ dels dies de colònies, en el rebut del mes següent.
  • En el cas que el servei de menjador faci vaga es retornarà a les famílies el tiquet sencer.
  • Pel que fa als nens/es que es queden a dinar esporàdicament, és imprescindible que portin el tiquet a la coordinadora abans d’entrar a classe, ja que sense ell no s’admetrà cap alumne a dinar. Els tiquets es poden comprar diàriament a l’Escola, o be comprar-ne uns quants per endavant. Si a final de curs no els heu fet servir ens els podeu tornar i s’abonaran.
  • Per a qualsevol informació relacionada amb el menjador (dietes, medicaments, sortides abans d’hora,…) us haureu de posar amb contacte amb la coordinadora de menjador (Sonia Ruiz) mitjançant:                        
           Telèfon  fix 937542514                                                                             Telèfon mòbil:  692 627 926                                                                       e-mail: [email protected] Des de la Comissió, volem remarcar molt especialment, que els/les nens/es que tinguin qualsevol intolerància o al·lèrgia ens hauran de portar un justificant mèdic. Igualment haureu de portar una autorització i la recepta del metge en cas que el vostre fill/a hagi de prendre qualsevol medicació. En el cas que un nena/a que es queda habitualment falti, haurà d’avisar duran el matí (de 9:00 a 11:00h). A partir del tercer dia se li retornaran 3 € en concepte de menjar.
  • Quan un alumne que utilitzi el servei, (a partir de 3r. de primària), per les raons que sigui no es quedi a dinar, la família haurà de parlar amb coordinació i fer un justificant per escrit, en cas contrari, no se’l deixarà sortir sol.
  • Pel que fa els alumnes de pàrvuls 3 fins a 2n de primària que hagin de marxar amb qualsevol persona que no siguin pares, mares o tutors, ens ho haureu de comunicar mitjançant la circular (autorització) que us ha fet arribar l’escola. En cas contrari, no se’ls deixarà sortir.
  Enguany es contemplarà un menú alternatiu per a totes aquelles famílies que per diverses raons no mengen carn. Referent a les excursions que es fan al llarg del curs, el nen/a que es fix a dinar,  se li donarà picnic per defecte. En el cas que la família decideixi que li posaran  la carmanyola des de casa, s’ha de comunicar a començament de curs a la coordinadora de menjador perquè no li preparin. Aquesta comunicació haurà  de venir acompanyada amb una signatura de la família on quedarà especificada que no volen  el picnic.    Per acabar, dir-vos que per a qualsevol qüestió que vulgueu plantejar, incidència o dubte que tingueu, haureu de comunicar-ho  a la Sònia, Coordinadora de menjador . Ho podeu fer a través dels telèfons 93   754 15 02 / 692 627 926 , el e-mail [email protected] o passar a veure-la pel seu despatx situat al vestíbul de l’escola.   Mentrestant rebeu una cordial salutació, Comissió de Menjador del Consell Escolar

  Vilassar de Mar, 12 de setembre de 2018

    [vc_empty_space height="60px"]]]>

  Deixa un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  Back To Top