skip to Main Content

EMPRESA DE MENJADOR ESCOLAR JUSTO SERVEIS

EL NOSTRE EQUIP

Justo serveis som una empresa petita amb un creixement pas a pas controlat que oferim un servei integral de cuina, monitoratge i lleure. Hem apostat que sigui així perquè creiem fermament que és la única manera de conservar en tot moment els nostres índexs de qualitat i servei. Per la nostra empresa la prioritat ha estat aconseguir un bon ambient laboral on el col·lectiu se senti a gust i això repercuteixi en el millor servei possible.

menjadors escolars

L’objectiu com a empresa de menjador escolar és oferir a les nostres famílies aquell sistema que resolgui les seves necessitats, tant a nivell de lleure com alimentari.

Des de la finalització del curs escolar Justo Serveis ja fa molts anys que ofereix serveis d’educació i lleure organitzant diferents propostes perquè els nens i nenes del poble gaudeixin d’un estiu de qualitat i educatiu a traves del seus casals.

JUSTO RUIZ

És el gerent de l’empresa i el responsable en la distribució de tasques i responsabilitats entre els diversos membres de l’equip que en formen part.

INMA SERRANO

Responsable de compres i de seleccionar els nostres proveïdors amb totes les garanties de primeres marques, prioritzant la utilització de productes frescos de KM 0, que van del camp a la taula.

SONIA RUIZ

Directora dels menjadors de l’empresa Justo Serveis, coordinadora del menjador de Pla de l’Avellà i responsable del bon funcionament d’aquest, vetlla perquè hi hagi un bon ambient de treball i és la interlocutora davant les famílies i l’equip directiu de l’escola.

Back To Top